Τελευταία μηνύματα

Σελίδες: [1] 2 3 4 ... 10
1
Απορίες - Ερωτήσεις / Απ: Διατροφή ΜΗ δηλητηριώδη φιδιών
« Τελευταίο μήνυμα από Herpetofauna.gr στις 27-08-20, 17:00:26 »
Καλησπέρα
Το Λιμνόφιδο τρέφεται σχεδόν αποκλειστικά με ψάρια και αμφίβια.
Το Νερόφιδο πολύ σπάνια θα φάει κάτι διαφορετικό από αμφίβια.
2
Απορίες - Ερωτήσεις / Διατροφή ΜΗ δηλητηριώδη φιδιών
« Τελευταίο μήνυμα από thanossnake στις 10-08-20, 12:20:26 »
Γεια σας ....Το γνωστό Νεροφιδο natrix natrix και το λιμνόφιδο μπορούν να τραφούν με ποντίκια και αρουραίους?????; Η λόγω έλλειψης δηλητηρίου τα αποφεύγουν και τρέφονται με βατράχια και ψάρια αποκλειστικά .....Επίσης μετράει το μέγεθος του φιδιού για το τι θα επιλέξουν να φάνε...;
3
Πιθανότατα να υπάρχουν σε σημεία που το ενδιαίτημα είναι κατάλληλο. Είναι μεγάλη περιοχή.
4
Απορίες - Ερωτήσεις / Υπάρχουν οχιές στον κάμπο της Ημαθίας???
« Τελευταίο μήνυμα από thanossnake στις 25-07-20, 17:39:13 »
Γεια σας έδω και χρόνια λόγω επαγγέλματος συναντάω συχνά φίδια.... Τα περισσότερα είναι έφιοι και νεροφιδα ....προσφατα ένας φίλος μου είπε ότι βρήκε μια οχιά....Υπάρχουν όντως οχιες εδω στον κάμπο η το μπέρδεψε με κάποιο ακίνδυνο είδος φιδιου ?
5
Ωραία, το 199 αρκεί δηλαδή, ευχαριστώ. :)
6
Δεν υπάρχει οργάνωση τέτοια δυστυχώς. Έμαθα ότι για κεντρική Κέρκυρα υπάρχουν δύο εθελοντές που τους βρίσκετε καλώντας την πυροσβεστική. Μάλιστα ο ένας είναι και πυροσβέστης.
7
Δεν ξέρω αν είναι σωστό να τους ενοχλήσουμε χωρίς να υπάρχει θέμα, απλά φαντάστηκα αν υπήρχε κάποια οργάνωση καλό θα ήταν να έχω το τηλέφωνό τους αποθηκευμένο στο κινητό μου για μια ώρα ανάγκης, καταλαβαίνετε. Αν π.χ. είσαι σε κάποια αγροτική περιοχή και χρειαστεί βοήθεια και δεν μπορείς να μπεις στο ίντερνετ να έρθεις εδώ να ρωτήσεις κλπ. κλπ... Εσείς κρίνετε αν χρειάζεται να δώσετε στοιχεία των 2 αυτών εθελοντών «για ώρα ανάγκης».
8
όχι δεν υπάρχει φορέας, υπάρχουν δύο άνθρωποι μόνο οι οποίοι αν έχουν χρόνο και είναι κοντά μπορεί να έρθουν εθελοντικά αν το απομακρύνουν. Θα τους ρωτήσω και θα ενημερώσω
9
Μέση Κέρκυρα, 9 χλμ. από την πόλη. Δεν είναι και τεράστιο το νησί, θέλετε να πείτε πως υπάρχει πάνω από ένας φορέας που ασχολείται με την διάσωση ερπετών στο νησί; Μακάρι. :)
10
Καλησπέρα
Σε ποια περιοχή της Κέρκυρας είστε;
Σελίδες: [1] 2 3 4 ... 10