Τελευταία μηνύματα

Σελίδες: 1 2 [3] 4 5 6 ... 10
21
Δεν ξέρω αν είναι σωστό να τους ενοχλήσουμε χωρίς να υπάρχει θέμα, απλά φαντάστηκα αν υπήρχε κάποια οργάνωση καλό θα ήταν να έχω το τηλέφωνό τους αποθηκευμένο στο κινητό μου για μια ώρα ανάγκης, καταλαβαίνετε. Αν π.χ. είσαι σε κάποια αγροτική περιοχή και χρειαστεί βοήθεια και δεν μπορείς να μπεις στο ίντερνετ να έρθεις εδώ να ρωτήσεις κλπ. κλπ... Εσείς κρίνετε αν χρειάζεται να δώσετε στοιχεία των 2 αυτών εθελοντών «για ώρα ανάγκης».
22
όχι δεν υπάρχει φορέας, υπάρχουν δύο άνθρωποι μόνο οι οποίοι αν έχουν χρόνο και είναι κοντά μπορεί να έρθουν εθελοντικά αν το απομακρύνουν. Θα τους ρωτήσω και θα ενημερώσω
23
Μέση Κέρκυρα, 9 χλμ. από την πόλη. Δεν είναι και τεράστιο το νησί, θέλετε να πείτε πως υπάρχει πάνω από ένας φορέας που ασχολείται με την διάσωση ερπετών στο νησί; Μακάρι. :)
24
Καλησπέρα
Σε ποια περιοχή της Κέρκυρας είστε;
25
Χαίρετε, ζω στην Κέρκυρα, δεν έχει βρει κάποιο φίδι αλλά θα ήθελα να γνωρίζω, για κάθε ενδεχόμενο, πού θα μπορούσα να απευθυνθώ αν χρειαστώ απομάκρυνση φιδιού από κάποιο χώρο. Εκτός της αστυνομίας και της πυροσβεστικής, υπάρχει κάποιος σύλλογος, κάποια ομάδα, κάποιος ιδιώτης, που μπορείτε να μου συστήσετε; Ευχαριστώ.
26
Απορίες - Ερωτήσεις / Απ: Η νεροχελώνα μου δεν τρώει
« Τελευταίο μήνυμα από Herpetofauna.gr στις 02-07-20, 11:51:00 »
Καλημέρα σας
Σε αυτό το φόρουμ ασχολούμαστε μόνο με ερπετά και αμφίβια της Ελλάδας στο φυσικό τους περιβάλλον και όχι με εξωτικά ζώα σε αιχμαλωσία. Προσπαθήστε να βρείτε κάποιο σχετικό με εξωτικά φόρουμ ή ομάδα στο facebook ή κάποιον κτηνίατρο εξειδικευμένο στα ερπετά.
27
Απορίες - Ερωτήσεις / Η νεροχελώνα μου δεν τρώει
« Τελευταίο μήνυμα από Soniabhta στις 01-07-20, 23:07:56 »
Καλησπέρα, είμαι νέο μέλος στην ομάδα και έχω κάποιες απορίες, έχω μια νεροχελωνα κοντά στα 11 χρόνια ήταν τέλεια είναι η ράτσα με τα κόκκινα μάγουλα. Πριν τον χειμώνα δυστυχώς τυφλώθηκε διότι δεν προλάβαινα να την καθαρίζω καθημερινά και έπιασε μεμβράνη στα μάτια της. Της έβαζα σταγόνες και τώρα είναι καλά. Απλώς δεν τρώει, διάβασα σε σάιτ ότι πρέπει να μπει λάμπα uvb (αν δεν κάνω λάθος) όμως όταν πήγα και το ζήτησα στο πετ σοπ μου έδωσε μια λάμπα η οποία εκπέμπει κόκκινο φως και είναι βγάζει αρκετή ζέστη. Την έχω μισό μετρο πάνω από την πέτρα της. Όμως συνεχίζει να μην τρώει και απλά κοιμάται όπου είναι η λάμπα. Τι να κάνω; Έχει κάτι;
28
Αναγνωρίσεις ειδών / Απ: Αναγνώριση φιδιού
« Τελευταίο μήνυμα από harry86 στις 15-06-20, 21:10:24 »
Ευχαριστώ πολύ.
29
Αναγνωρίσεις ειδών / Απ: Αναγνώριση φιδιού
« Τελευταίο μήνυμα από Herpetofauna.gr στις 15-06-20, 11:45:32 »
Καλημέρα!
Πρόκειται για Νερόφιδο: http://herpetofauna.gr/index.php?module=cats&page=read&id=168&sid=235
Ειναι εντελώς ακίνδυνο φίδι για σκύλο και άνθρωπο
30
Αναγνωρίσεις ειδών / Αναγνώριση φιδιού
« Τελευταίο μήνυμα από harry86 στις 09-06-20, 02:26:23 »
Καλησπέρα. Βρήκα χθες στον κήπο μου αυτό το μικρό φιδάκι. Ακριβώς ένα ίδιο είχα βρει πάλι στον κήπο τον περασμένο Νοέμβριο. Τι είδος είναι; Είναι επικίνδυνο; Έχουμε κι ένα μικρό σκυλάκι, είναι επικίνδυνο για το σκυλάκι; Τοποθεσία σε περιοχή της Αττικής. Ευχαριστώ πολύ.

https://imgur.com/a/ZQPaHtJ
Σελίδες: 1 2 [3] 4 5 6 ... 10