κοιτα να δεις ηλια , εγω πολλες φορες το εχω πει , και δεν εχω και προβλημα να το πω δημοσια , με οτι αυτο συνεπάγεται , οτι το κρατος , οικολογικα ειναι αναίσθητο . κάλλιστα θα μπορουσαν να απαγορεψουν το επαγγελματικο ψαρεμα εκει μιας και προστατεύεται απο την συνθήκη Ramsar. , με το αζημίωτο βέβαια στους ψαραδες , που θα χασουν προσωρινά την δουλεια τους , σε εκεινο το σημειο . θα μπορουν ομως να ψαρευουν σε αλλο τοπο . εξαλου οπως εγινε ο αμβρακικος μονο με σπαρακια , καλο θα ηταν να ξεκουραζόταν για λιγο . αλλος τροπος δεν νομιζω οτι μπορει να υπαρξει . και το ποιο κυριο ? να βοηθησει τους μεροκαματιαρηδες ψαραδες , με ενημερωσεις , να καταλαβουν καποια στιγμη , οτι τα παντα ειναι μια αλυσιδα στην φυση , σπάζοντας καθε χρονο και απο δεκα κρικους στο τελος θα υπαρχουν μονο μεδουσες εκει ,διοτι εξαφανίζεται ο θηρευτής τους . καποιοι μπορουν να σωσουν τον πλανητη , και αυτοι , ειμαστε ολοι εμεις , αρκει να συνειδητοποιήσουμε , οτι τον εχουμε παρει δανικό , και στην συνέχεια θα τον κληρονομήσουν τα παιδια μας , αν δεν σεβόμαστε την φυση ειναι σαν να μην αγαπαμε και τα παιδια μας , & τα εγγονια μας .