Αποστολέας Θέμα: Μαύρος έφιος - Κύπρος  (Αναγνώστηκε 9871 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Rolandos

• Member
  • *
Μαύρος έφιος - Κύπρος
« στις: 05-10-12, 09:51:11 »
Ψάχνοντας κάτι βρήκα αυτό το βιντεάκι από τον Μάιο του 2011. Δείχνει ένα μαυρο έφιο που "περπατούσε" μαζί μου στην όχθη μιας Κυπριακής λίμνης!!!
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=YzTzZiDlDoQ" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=YzTzZiDlDoQ</a>

Αποσυνδεδεμένος Tyrannosaurus Rex

• Full Member
  • *
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Μαύρος έφιος - Κύπρος
« Απάντηση #1 στις: 05-10-12, 12:08:49 »
Θωρω το φιδι ωραιο , αλλα χωρις να θελω να γινω γραφικος , ο τιτλος ειναι περα ως περα αταιριαστος ονομαζοντας το ως "μαυρο μαμπα" , αν ειναι δικος σου ο λογαριασμος δεν γινεται να το γραψεις με το κανονικο του ονομα ισα ισα για να μην γινονται παρερμηνιες !! καλοπροαιρετα σου το προτινω αυτο μην με παρεξηγησεις !!!
Απολαμβανω με δεος τα δημιουργηματα της φυσης (εκτος του ανθρωπου)

Ο ανθρωπος χρειαζεται την φυση , η φυση δεν τον χρειαζεται

Αποσυνδεδεμένος Rolandos

• Member
  • *
« Απάντηση #2 στις: 05-10-12, 12:11:22 »
Θωρω το φιδι ωραιο , αλλα χωρις να θελω να γινω γραφικος , ο τιτλος ειναι περα ως περα αταιριαστος ονομαζοντας το ως "μαυρο μαμπα" , αν ειναι δικος σου ο λογαριασμος δεν γινεται να το γραψεις με το κανονικο του ονομα ισα ισα για να μην γινονται παρερμηνιες !! καλοπροαιρετα στου το προτινω αυτο !!!
Δυστυχώς δεν είναι δικός μου λογαριασμός. Τα δυο βιντεάκια (εφιο και κυπρίνους) τα έδωσα σε ένα άλλο φίλο που ασχολείται τόσο με ερπετά όσο και ψάρεμα και (με την άδεια μου!) τα ανέβασε. Αλλά τον τίτλο και εγώ σήμερα τον είδα. Πρόκειται για αστείο μεταξύ φίλων!

Αποσυνδεδεμένος Herpetofauna.gr

• Administrator
    • Herpetofauna of Greece
« Απάντηση #3 στις: 05-10-12, 14:15:49 »
Είναι πολύ εντυπωσιακό φίδι ο Περβολάρης! Και αστραπιαίο όταν θέλει.

Ίσως πράγματι να ήταν καλύτερο να γράφει τα πραγματικά στοιχεία του ζώου στον τίτλο, αλλά από τη στιγμή που δεν γράφει ότι είναι στην Κύπρο δεν νομίζω πως κάνει κάποια ζημιά έτσι όπως είναι. Όποιος πιστέψει ότι πρόκειται για μαύρο μάμπα θα θεωρήσει ότι είναι και τραβηγμένο στην Αφρική :) Το πρόβλημα θα ήταν αν έδινε την εντύπωση πως υπάρχουν μαύρα μάμπα στην Κύπρο.