Αποστολέας Θέμα: Αλλαγές στους Όρους Χρήσης του forum  (Αναγνώστηκε 5103 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Herpetofauna.gr

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 2.992
    • Herpetofauna of Greece
Αγαπητά μέλη,

στους Όρους Χρήσης του φόρουμ προστέθηκε επιπλέον κείμενο που αφενός αποσαφηνίζει ότι το φόρουμ μας πραγματεύεται αποκλειστικά θέματα που αφορούν τα ελληνικά άγρια ερπετά και αμφίβια στο φυσικό τους περιβάλλον και όχι ζώα εξωτικά ή μη σε αιχμαλωσία και αφετέρου επεξηγεί καλύτερα την επιθυμητή χρήση του φόρουμ από τα μέλη του.

Συγκεκριμένα τα κείμενα που προστέθηκαν/μετατράπηκαν είναι τα παρακάτω:

"Η κοινότητα (forum) του herpetofauna.gr έχει δημιουργηθεί αποκλειστικά για την ενημέρωση και το λύσιμο των αποριών των αναγνωστών, όσον αφορά τα ερπετά και τα αμφίβια της Ελλάδας στο φυσικό τους περιβάλλον και ΔΕΝ ασχολείται με ζώα σε αιχμαλωσία, εξωτικά ή μη, και οδηγίες φροντίδας τους. Απαγορεύεται η χρήση του φόρουμ για.........."

"Το φόρουμ έχει δημιουργηθεί για να τίθενται οι απορίες όσων δεν μπόρεσαν να τους καλύψουν τα κείμενα της κεντρικής ιστοσελίδας (Άρθρα και σελίδες περιγραφής των ειδών). Διαβάστε πρώτα τα κείμενα της κεντρικής ιστοσελίδας και αν ακόμα έχετε απορίες ανοίξτε ένα θέμα στο φόρουμ. Μπορείτε να ρίξετε μια γρήγορα ματιά στην ανάλογη ενότητα για προηγούμενα θέματα που ίσως καλύπτουν την απορία σας."

"Περιμένετε πάντα την απάντηση του διαχειριστή (με το ψευδώνυμο "Herpetofauna.gr").
Τα μέλη του φόρουμ είναι οι αποκλειστικοί υπεύθυνοι για το περιεχόμενο των δημοσιεύσεών τους.  Ο διαχειριστής και η συντονιστική ομάδα δεν φέρουν καμία ευθύνη για οποιαδήποτε λανθασμένη απάντηση κάποιου μέλους του φόρουμ και για τις όποιες συνέπειες μπορεί να έχει μια τέτοια απάντηση. Ο διαχειριστής και......."