Καλησπέρα, ίσως να μην είναι και τόσο καθαρή η φωτογραφία, αλλά η σαύρα της εικόνας είναι μια Tarentola mauritanica;
Επίσης, τις προάλλες είχα δει στο δρόμο ένα φίδι το οποίο ήταν γυρισμένο από την ανάποδη και δεν έδειχνε να έχει κάποιο σημάδι τραυματισμού. Σε μήκος δεν ξεπερνούσε τους 50 πόντους και από την πλευρά που μπορούσα να δω ο χρωματισμός του ήταν μια απαλή κιτρινοπράσινη απόχρωση. Να πω την αλήθεια δεν το παρατήρησα και πολύ, καθώς πήγα σπίτι να πάρω την φωτογραφική μου και να το στείλω εδώ. Ήταν προς την άκρη του δρόμου και ώσπου να γυρίσω είχε εξαφανιστεί

. Έψαξα τριγύρω αλλά δεν υπήρχε τίποτε παρότι πάνω από 5 λεπτά δεν έλειψα(από το σπίτι μου ήταν γύρω στα 150 μέτρα και ήμουν με ποδήλατο). Διάβασα ότι κάτι τέτοιο μπορεί να κάνουν τα νερόφιδα, αλλά έχω δει πολλές φωτογραφίες και νερόφιδο που να χει τέτοια απόχρωση από κάτω αμφιβάλλω αν υπάρχει

, καθώς όλα έχουν πολύ πιο σκούρες αποχρώσεις! (Εκτός κι αν απο κάτω είναι τόσο διαφορετικά.) Εν τέλει, θέλω να ρωτήσω αν έχετε άποψη για το τι φίδι θα μπορούσε να είναι, είτε στην περίπτωση που ήταν νεκρό και απλά δεν υπήρχε κάποιο σημάδι σε αυτό είναι πιθανό πχ κάποια γάτα να το πήρε να το πήγε αλλού ή κάτι άλλο;