Αποστολέας Θέμα: Gallery φωτογραφιών.  (Αναγνώστηκε 8651 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος kailor

• Active Member
  • *
  • Τόπος: Νότιο Πήλιο
  • Φύλο: Άντρας
    • taklischris.info
Gallery φωτογραφιών.
« στις: 15-06-14, 22:04:11 »
Θα ήταν ωραίο όταν μπαίνεις μέσα στο φωτογραφικό ευρετήριο και στο ερπετό που θες να διαβάσεις/δεις, στο τέλος της σελίδας να υπάρχει μια gallery (μικρογραφίες) με το ερπετό ή αμφίβιο που διαβάζεις. έτσι όταν πατάς πάνω στις μικρογραφίες θα σου ανοίγουν και θα μπορείς να τις δεις σαν slideshow με κουμπιά όμως.

αυτή η ιδέα μου ήρθε μιας και πολύ ωραίες φωτογραφίες ερπετών και αμφίβιων υπάρχουν από μέλη εδώ στο φόρουμ. που έτσι και συμφωνούν να μπαίνει το ονοματεπώνυμο τους και ημερομηνία στην φωτογραφία και η φωτογραφία στην gallery. Έτσι τελικά αφού θα μπορούν να αναπτύσσονται σε φωτογραφίες, αυτό θα οδηγήσει τα άρθρα για το κάθε ερπετό πλήρως κατάλληλο και για φωτογραφική αναγνώριση. όχι ότι δεν έχει καλές φωτογραφίες αλλά σίγουρα με το να προστεθόντουσαν και άλλες καλές θα το έκανε ακόμα καλύτερο το site.

Βεβαίως θέλω να ακούσω και κριτική για την ιδέα μου!
ENVIRONMENTAL PHOTOGRAPHER | Canon EOS 1000D + EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 + EF 75-300mm f/4.0-5.6 + EF 500mm f/8.0

Αποσυνδεδεμένος Herpetofauna.gr

• Administrator
    • Herpetofauna of Greece
Απ: Gallery φωτογραφιών.
« Απάντηση #1 στις: 19-06-14, 02:07:08 »
Είναι καλή σαν ιδέα (μιλάς για περισσότερο "καλλιτεχνικές" φωτογραφίες φαντάζομαι) αλλά δυστυχώς τεχνικά αυτή τη στιγμή δεν γίνεται. Ίσως σε μια πιο ανανεωμένη πλατφόρμα στο μέλλον, αν και όταν γίνει κάτι τέτοιο. Προς το παρόν να φανταστείς προέχει μια αλλαγή όπου θα πατάς σε χάρτη την περιοχή που σε ενδιαφέρει και θα εμφανίζεται λίστα με όλα τα ερπετά και αμφίβια της περιοχής και πάλι δεν το βλέπω να γίνεται σύντομα γιατί θέλει πολλή δουλειά και χρόνο...

Αποσυνδεδεμένος vasmakk

• Senior Member
  • *
  • Τόπος: Αγρίνιο
« Απάντηση #2 στις: 19-06-14, 08:49:04 »
Αυτό θα ήταν πραγματικά πολύ χρήσιμο! Όταν λες περιοχή?
Ανά Νομό φαντάζομαι εννοείς...
Δεν υπάρχει "καλό" ή "κακό" ζώο. Ο άνθρωπος αποτελεί τη μόνη εξαίρεση!

Αποσυνδεδεμένος Herpetofauna.gr

• Administrator
    • Herpetofauna of Greece
« Απάντηση #3 στις: 19-06-14, 11:49:44 »
νομούς και νησιά

Αποσυνδεδεμένος kailor

• Active Member
  • *
  • Τόπος: Νότιο Πήλιο
    • taklischris.info
« Απάντηση #4 στις: 19-06-14, 15:35:36 »
νομούς και νησιά

ούαου... ωραία ιδέα και πολύ χρήσιμο.
ENVIRONMENTAL PHOTOGRAPHER | Canon EOS 1000D + EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 + EF 75-300mm f/4.0-5.6 + EF 500mm f/8.0

Αποσυνδεδεμένος Nikos t

• Full Member
  • *
« Απάντηση #5 στις: 19-06-14, 20:21:51 »
Και εμενα μου αρεσει πολυ αυτη η ιδεα και θα ειναι κατι σαν παιχνιδι για τους μικρους σε ηλικια ανθρωπους με πολυ ενδοιαφερον..... ;)