... και εγω για να κατηγορήσω μπορω να λεω οτι μου κατεβεί ... η για προσωπικούς λογους κάποιων συμφερόντων , η για λογους θρησκευτικους αν ανήκω αλλου θρησκευτικά πιστευω , η να μην πιστευω καθολου σαν τον τυπο που το ομολογει εξ'αρχης και μπραβο του . . εγω θα πω μονο οτι αν δεν δω κατι , δεν μπορω να ειμαι βέβαιος ,τι μπορει να πει ο καθε τυχαιος . (ονοματα , τοπος , πραξεις =αποδείξεις ) .δεν μου λεει τιποτα εμενα το βιντεο και οι κουβεντες καποιου που πιανει μεμονομενα καρε για να γινει ποιο πιστικος .υπαρχουν και αλλα βιντεακια απο εξωτερικο μαλιστα που το θεωρουν φαινομενο αυτο που συμβαινει εκει .τελικα ποιον να πρωτοπιστεψουμε ? . εγω αν θα πω οτι ο ταδε αμολάει φιδια , πρεπει να το δω , οποτε μονο με αποδείξεις και ονοματα , και το δικο μου φυσικά .γιατι καπως ετσι εγινε απο καποιον ανίδεο και επιθετικο κατα πασα περίπτωση ανθρωπο προς τα ερπετα , ειπε αυτη την ηλιθιότητα και το πηραν ολοι καραμελα μετα . τελος !! χωρις αποδειξη δεν μπορουμε να ειμαστε σιγουροι για τιποτε . ενδείξεις η αποχρώσεις , εχουμε και για την ζωη που μπορει ! να υπαρχει και στον αρη .