Αποστολέας Θέμα: Το ιγκουανα μου πεθαινει  (Αναγνώστηκε 4867 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος αλεξανδρος

• Member
  • *
Το ιγκουανα μου πεθαινει
« στις: 02-09-14, 21:29:22 »
καλησπερα ειμαι καινουργιος στο σιτε και θα δεν ξερω καν αν γραφω σε σωστο σημιο αν κανω καποιο λαθος συνχωρεστεμε εχω μια ιγκουανα 2 χρονια τωρα ολα πηγαιναν καλα μεχρι που πριν 5-6 μερες εχει καθει κατι και δεν κουνιετε πολυ (σχεδον καθολου) αναπνεει αργα και τον ταιζω με το ζορι ισα ισα που κανει την κηνηση να ανηξει το στομα ειναι εντελως αδυναμος και δεν κουνιετε καθολου μεσα στο τεραριουμ 24ωρες το 24αωρο μενει ακινητος εκτος αν τον σπροξω λιγο μονο τοτε κουνιετε αλλα και παλι με πολυ πολυ αργες κηνησεις δεν ξερω τι να κανω δεν ξερω τι εχει παθει ειναι σαν ζωντανος νεκρος ... :/ αν μπορειτε να με βοηθησετε σας ευχαριστω πολυ!με συνχωριτε για τα ορθογραφικα μου :(

Αποσυνδεδεμένος Herpetofauna.gr

• Administrator
    • Herpetofauna of Greece
Απ: Το ιγκουανα μου πεθαινει
« Απάντηση #1 στις: 02-09-14, 22:21:19 »
Καλησπέρα Αλέξανδρε
Λυπάμαι πολύ για το ιγκουάνα σου. Προφανώς και δεν πηγαίναν όλα και πολύ καλά για να φτάσει σε αυτό το σημείο, απλά εσύ δεν το γνώριζες. Σε αυτό το φόρουμ ασχολούμαστε μόνο με την άγρια ελληνική ερπετοπανίδα στο φυσικό της περιβάλλον και καθόλου με εξωτικά ζώα και ζώα σε αιχμαλωσία. Σου στέλνω σε λίγο ένα προσωπικό μήνυμα για να σε παραπέμψω σε σχετικά φόρουμς. Τα φόρουμς όμως μπορούν μόνο να σε συμβουλέψουν για θέματα κατάλληλων συνθηκών διαβίωσης και δεν μπορούν να κάνουν διάγνωση και θεραπεία. Για αυτό αρμόδιοι είναι μόνο οι κτηνίατροι. Θα πρέπει λοιπόν να βρεις αμέσως έναν εξειδικευμένο κτηνίατρο στα ερπετά για να δει το ζώο σου.