Αποστολέας Θέμα: Crowdfunding για προειδοποιητικές πινακίδες  (Αναγνώστηκε 5579 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος kailor

• Active Member
  • *
  • Τόπος: Νότιο Πήλιο
  • Φύλο: Άντρας
    • taklischris.info
Δεν ξέρω εάν είναι καλύτερο να το αναφέρω εδώ ή να ανοίξω ένα νέο thread. Αλλά επειδή είναι αυτά που συζητήθηκαν παραπάνω θα το αναφέρω εδώ και το αφήνω στην βούληση του admin άμα είναι να το διαχωρίσει το θέμα.

Όπως είπα και παραπάνω θέλω να τις εκτυπώσω μεταλλικές πινακίδες και έχω κανονίσει να κατέβω Δεκέμβρη Βόλο σε μαγαζί που βρήκα για να τις κάνω.

ΣΚΕΦΤΗΚΑ όμως επίσης γιατί όχι και ένα crowdfunding και δημιούργησα αυτή την καμπάνια στο indiegogo: http://igg.me/p/1007175/x/539664

Για ποιον λόγο την δημιούργησα αφού ουτοσάλως έχω σκοπό να εκτυπώσω μόνος μου τις πινακίδες?

Ο σκοπός έχει 2 λόγους:

• Όσες περισσότερες πινακίδες τόσο πιο φτηνά θα βγουν.
  • Όλα τα λεφτά που θα μαζευτούν, το οποίο θα βάλω και από την τσέπη μου θα πάνε στο να εκτυπωθούν πινακίδες. Έτσι και βγουν περισσότερες πινακίδες απ' ότι χρειάζομαι (10 θα χρειαστώ εγώ, δηλαδή ένα ποσό γύρω στα 150 ευρώ) θα τις μοιράσω δωρεάν σε όσους επιθυμούν να κάνουν το ίδιο.

Θέλω την γνώμη σας, πως σας φαίνεται και τι σκέφτεστε!!!
ENVIRONMENTAL PHOTOGRAPHER | Canon EOS 1000D + EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 + EF 75-300mm f/4.0-5.6 + EF 500mm f/8.0

Αποσυνδεδεμένος Herpetofauna.gr

• Administrator
    • Herpetofauna of Greece
Απ: Crowdfunding για προειδοποιητικές πινακίδες
« Απάντηση #1 στις: 06-11-14, 22:02:56 »
Το μόνο που με απασχολεί είναι το νομικό του θέματος. Δεν ξέρω αν θα μπορούσε να βρει εμπόδιο νομικά αυτή η διαδικασία.

Αποσυνδεδεμένος kailor

• Active Member
  • *
    • taklischris.info
« Απάντηση #2 στις: 06-11-14, 22:27:24 »
Το μόνο που με απασχολεί είναι το νομικό του θέματος. Δεν ξέρω αν θα μπορούσε να βρει εμπόδιο νομικά αυτή η διαδικασία.

για την εκτύπωση δεν νομίζω να υπάρχει νομικό κώλυμμα. αλλά ίσως για την τοποθέτηση να χρειάζεται άδεια από τον δήμο. αυτό το σκέφτηκα και εγώ.
ENVIRONMENTAL PHOTOGRAPHER | Canon EOS 1000D + EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 + EF 75-300mm f/4.0-5.6 + EF 500mm f/8.0

Αποσυνδεδεμένος Herpetofauna.gr

• Administrator
    • Herpetofauna of Greece
« Απάντηση #3 στις: 12-11-14, 17:22:34 »
αν θέλεις να είσαι 100% τυπικός και νόμιμος, ναι.

Αποσυνδεδεμένος kailor

• Active Member
  • *
    • taklischris.info
« Απάντηση #4 στις: 14-11-14, 15:41:36 »
αν θέλεις να είσαι 100% τυπικός και νόμιμος, ναι.

προσωπικά το να είμαι νόμιμος με αφήνει αδιάφορο. Αλλά θα πρέπει να ρωτήσω για να μην τοποθετήσω και μετά πάνε και μου τις βγάλουνε.