Αποστολέας Θέμα: Μην κόψετε τα φάρμακα των φτωχών  (Αναγνώστηκε 3599 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος PetrosMeg

  • Member
  • *
  • Μηνύματα: 5
Η επίσκεψη του προέδρου Ομπάμα σε λίγες μέρες στην Ινδία θα μπορούσε να σημάνει τη ζωή ή το θάνατο για εκατομμύρια φτωχούς ανθρώπους σε Ασία, Αφρική και Λατινική Αμερική. Αλλά αν κινηθούμε γρήγορα μπορούμε να διασφαλίσουμε ότι θα έχουν πρόσβαση στα φάρμακα που χρειάζονται.

Η Ινδία παράγει οικονομικά φάρμακα για HIV, ελονοσία και καρκίνο, αλλά οι μεγάλες φαρμακευτικές εταιρίες θέλουν να τα απαγορεύσουν για να μπορούν να πουλούν τα δικά τους προϊόντα σε υψηλότερες τιμές. Κάτω απ’την πίεση του πανίσχυρου λόμπι των μεγάλων φαρμακευτικών, η κυβέρνηση των ΗΠΑ έχει πάρει σκληρή θέση, απειλώντας ακόμη και με εμπορικές κυρώσεις αν η Ινδία δεν αλλάζει τη νομοθεσία της η οποία αυτή τη στιγμή βάζει τις ανάγκες των ανθρώπων πάνω από τα κέρδη των φαρμακευτικών. Τώρα η πίεση μεγαλώνει καθώς οι δύο χώρες ξεκινούν συνομιλίες για μια νέα επενδυτική συμφωνία.

Ας φτάσουμε το ένα εκατομμύριο υπογραφές πριν επιβιβαστεί ο Ομπάμα στην πτήση του, για να προστατεύσουμε τον περήφανο ρόλο της Ινδίας ως το φαρμακείο των φτωχών. Με το που προσγειωθεί θα δημιουργήσουμε θύελλα στα διεθνή ΜΜΕ και θα παραδώσουμε τις υπογραφές μας μαζί με ένα δικό μας, προτεινόμενο εμπορικό σχέδιο που έχουμε αναπτύξει με τη βοήθεια ειδικών και το οποίο προβλέπει την προστασία της πρόσβασης σε φάρμακα. Πρόσθεσε τη φωνή σου τώρα.

https://secure.avaaz.org/el/save_cheap_medicines_el/?cjsQXib