Αποστολέας Θέμα: Νεροχελωνα γλυκου νερου.  (Αναγνώστηκε 7555 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος tasosanna

• Member
  • *
Νεροχελωνα γλυκου νερου.
« στις: 13-06-15, 08:52:39 »
Γεια σε ολους.

Εχω μια νεροχελωνα γλυκου νερου.η ρατσα της ειναι αυτη με τα κοκκινα μαγουλα.την εχω τουλαχιστον 5 χρονια.εχει μεγαλωσει παρα πολυ σχεδον καθε χρονο της φτιαχνω και νεο ενυδρειο.φετος ομως εχει μεγαλωσει παρα πολυ και δυστυχως δεν μπορω να την κρατησω αλλο.γι΄αυτο απευθυνομαι εδω στο φορουμ αν μπορει καποιος να με βοηθησει που μπορω να την αφησω.εχω μηλισει με ολα τα παρκα αλλα δυστυχως κανενα δεν την δεχεται. θα ηθελα παρα πολυ την βοηθεια σας που μπορω να απευθυνθω.

ευχαριστω εκ των προτερων. :)

Αποσυνδεδεμένος Herpetofauna.gr

• Administrator
    • Herpetofauna of Greece
Απ: Νεροχελωνα γλυκου νερου.
« Απάντηση #1 στις: 13-06-15, 12:05:58 »
Γεια σας Τασο και Αννα.
Δυστυχώς αυτά συμβαίνουν όταν δεν προνοούμε για το τελικό μέγεθος και τις απαιτήσεις ενός ζώου πριν το αγοράσουμε. Δυστυχώς είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί κάποιος να φιλοξενήσει ένα τέτοιο ζώο μιας και υπάρχει τεράστια προσφορά πλέον και ελάχιστη ζήτηση. Προσπαθήστε να απευθυνθείτε σε φόρουμ σχετικά με εξωτικά ζώα σε αιχμαλωσία (όπως αυτό http://www.reptilesgreece.com/forum/) ή σε αγγελίες ζώων. Σε καμία περίπτωση μην αφήσετε το ζώο στη φύση. Ο λόγος εδώ.
Σκεφτείτε από την άλλη ότι αποτελεί δική σας ευθύνη από τη στιγμή που αποφασίσατε να το αγοράσετε και ίσως θα ήταν καλύτερο να βρείτε τρόπο να συνεχίσετε να το φιλοξενείτε εσείς, εκτός κι αν δεν υπάρχει οικονομική δυνατότητα πλέον οπότε αναγκαστικά θα πρέπει να δοθεί για υιοθεσία.

Στο herpetofauna.gr ασχολούμαστε μόνο με άγρια ελληνικά ερπετά και αμφίβια στο φυσικό τους περιβάλλον και όχι με ζώα σε αιχμαλωσία, οπότε δυστυχώς δεν θα μπορούσαμε να σας βοηθήσουμε περισσότερο.