Ηλία ευχαριστώ για την άμεση απάντηση..

Η αλήθεια είναι ότι το να κρίνω από το μέγεθος της ουράς μάλλον είναι ακατόρθωτο, καθώς φαντάζομαι καμια φορά και για ένα έμπειρο μάτι θα είναι δύσκολο.
Καταλαβαίνω τι λες και προς θεού το να κάτσεις να γράψεις για τόσα είδη διάφορα χαρακτηριστικά και χρωματισμούς θα θες ποσες ώρες για κάτι το οποίο η αλήθεια είναι δεν είναι και τόσο απαραίτητο.. Περισσότερο ρώτησα μήπως είχες διαθέσιμη κάποια πηγή online να τη μελετούσα. Πάντως αν είναι εύκολο θα ενδιαφερόμουν να μου πεις για την οχιά. Ρωτάω για την οχιά καθώς είναι το μόνο φίδι που έχω δει από κοντά και το έχω δει σε ποικιλία χρωμάτων.. Ας πούμε δεντρογαλιές και σαΐτες μου φαίνονται όλες ίδιες

, ποτέ δεν έτυχε να δω κάποια σαΐτα ή δεντρογαλιά με διαφορετικό χρωμα και όλες τις φορές έμοιαζαν με αυτές που είναι στις φωτογραφίες της σελίδας. Εκτός βέβαια και αν έτυχε να δω και να μην τις αναγνωρίσω σωστά

..
Αν γίνεται λοιπόν ανέφερε μου όσα ξέρεις για την οχιά και σε περίπτωση που κάποια στιγμή ενδιαφερθώ και για κάποιο άλλο φίδι ξαναρωτάω.. Τέλος, όταν λες ουρά εννοείς το σημείο από την αμάρα και μτά, σωστά;