Καλησπερα ,εχετε δικιο να ρωτατε πως το καταλαβα ,μετα σκεφτηκα ....τι ειπες τωρα ?? καταρχην ευχαριστω πολυ για την φιλοξενια και για τις γνωσεις που εχω αποκομιση απο σας ετσι ωστε να μην φοβαμαι αυτα τα ζωα ,και πανω απο ολα να ειμαι ψυχραιμη στη θεα τους:) Ενστικτωδως μαλλον το υπεθεσα γιατι το μαυρο π.χ ειχε διαφορετικο κεφαλι(και πιο (αγριο βλεμα!) απο το καφε και οχι, οπως και εσεις ειπατε τα παρατηρουσα αρκετη ωρα και ηταν πολυ ηρεμα και τύλιγαν την βαση τις ουρας τους απλα ,τα κεφαλια τους ηταν σε διαφορετικη κατευθηνση καθ'ολη την ωρα της διαδηκασιας . Απλα οταν καταλαβε και η μητερα μου τι καθομαι και παρατηρω τοση ωρα επρεπα να τα απομακρύνω ,για το καλο τους (τρομος!!) το μαυρο μολις πλησιασα εξαφανίστηκε στο χωραφι που ηταν ακριβως πισω απο τον τοιχο ,το καφε μπορει να μου πηρε και κανα 20λεπτο απο την μια να ηρεμο την μαμα(πανικός) και απο την αλλη να προσπαθω να του δειξω τον δρομο(ηταν και καπως επιθετικο θα ελεγα )

Ευχαριστω και περιμενω απαντηση σας ! (σας βαζω και μια ακομα φωτ.απο τον-ην επιμονο τις παρεας .)