Αποστολέας Θέμα: ??  (Αναγνώστηκε 8535 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος paraskevi

• Member
  • *
??
« στις: 01-04-16, 00:45:23 »
herpetofauna καλησπέρα ! να διευκρινίσω κατ"αρχήν οτι η φωτογ. δεν ειναι δίκη μου . Εγω θέλω να μου πεις αφου παρατηρήσεις προσεκτικά την φωτογρ. τι βλέπεις ?   εκτος απο το είδος ! δεν θα πω κατι αλο να μην επηρεάσω την κρίση σου. Ευχαριστω

Αποσυνδεδεμένος Herpetofauna.gr

• Administrator
    • Herpetofauna of Greece
Απ: ??
« Απάντηση #1 στις: 01-04-16, 09:12:02 »
Καλημέρα
Δεν μπορώ να καταλάβω τι άλλο πρέπει να δω. Είναι ένα Σπιτόφιδο (Zamenis situla) που κάποιος μάλλον προσπαθεί να το σκοτώσει ( ; ) με το σκουπόξυλο.

• Member
  • *
« Απάντηση #2 στις: 01-04-16, 21:07:59 »
καλησπερα ,λοιπόν κάποιος ανέβασε κάπου(σε ομαδα) αυτη την φωτο. χωρίς να εξηγ.τι μας δείχνει ,και επειδη κανα δυο άτομα αυτο καταλάβαμε και έγινε  θεμα ήθελε να μας βγάλει τρελούς οτι και καλα μονο του το ζώο κουρνιάσει εκει, και με λιγα λογια  δεν είναι αυτο που βλέπουμε !  επειδή μπορείς να καταλάβεις  (απο την στάση του ζώου  αν κουρνιαζει η κοιμάται π.χ ) ήθελα να σε ρωτήσω μήπως και ΜΙΑ στης ΕΚΑΤΟ άκουσε οτι ακουσε τζαμπα .......μπορείς αν θέλεις σε παρακαλώ να αφαιρέσεις την δημοσίευση  δεν υπάρχει κανένας λογος να υπάρχει αφού ειναι ετσι . Ευχαριστώ και ....Συγνώμη !!

• Administrator
    • Herpetofauna of Greece
« Απάντηση #3 στις: 02-04-16, 13:09:16 »
Αυτό μοιάζει από αυτή τη φωτογραφία, αν και δε φαίνεται να πιέζει η σκούπα σε κάποιο σημείο του ζώου. Αυτός τι ισχυρίστηκε;

• Member
  • *
« Απάντηση #4 στις: 02-04-16, 16:35:44 »
καλησπέρα . Αυτος αφου ρωτήθηκε τι βλέπουμε και απάντηση καμιά ,μετα απο μέρες και αφου του έγραψα οτι μπορούσε να καλεσει  την πυροσβεστική τουλάχιστον ,μας ειπε οτι ειναι φωτο φίλης του που μόλις άνοιξε την πορτα το ειδε ετσι και κάλεσε την πυροσβεστική (αθηνα καπου) και οτι δεν το πλησίασε καν. απ τον φόβο της, και οτι το έβαλε ετσι για να μάθει τι φιδη ειναι και τέτοια ! Απο την στάση του θα μπορούσε να ειναι ετσι ? εγω δεν βλέπω το κεφάλι του ας πούμε πουθενά !!

• Administrator
    • Herpetofauna of Greece
« Απάντηση #5 στις: 02-04-16, 17:14:05 »
To κεφάλι φαίνεται στη φωτογραφία:

Δεν φαίνεται το σκουπόξυλο να πιέζει κάποιο μέρος του σώματος, απλά είναι πολύ περίεργο να βρίσκεται το σκουπόξυλο αφημένο σε εκείνο το σημείο, έτσι ανάποδα στη γωνία και να τύχει το φίδι να τυλίχτηκε εκεί από μόνο του.
Γενικώς, όταν βλέπουμε κάποιον να σκοτώνει φίδι στο σπίτι του το να του τα ψάλλουμε δεν έχει κανένα όφελος. Κατανοούμε τους ανθρώπους που από άγνοια και πανικό σκοτώνουν ένα φίδι μέσα στην οικία τους και προσπαθούμε να τους εξηγήσουμε και να τους ευαισθητοποιήσουμε. Η επίθεση μπορεί να εναντιώσει περισσότερο τον αμυνόμενο προς τα ζώα αυτά.

• Member
  • *
« Απάντηση #6 στις: 02-04-16, 18:21:44 »
Ναι ετσι πρεπει , συμφωνώ,χαρη του ζωου(του οποιουδήποτε ζωου) ,απο αλλου τα άκουσε λιγο χοντρά! Μια ξερη φωτογραφια και τέτοια φωτογραφια και μαγκια 100 κιλα ,ενταξει...... τι να λεμε ....ζουν αναμεσα μας >:-D  . Και παλι ευχαριστω  :)