Αποστολέας Θέμα: Φτιάξε τη δική σου πινακίδα και βοήθησε τη μετανάστευση των αμφιβίων  (Αναγνώστηκε 35879 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος kailor

• Active Member
  • *
  • Τόπος: Νότιο Πήλιο
  • Φύλο: Άντρας
    • taklischris.info
Προσπάθησα μέσω τηλεφώνου και email να επικοινωνήσω στον Βόλο για εκτύπωση σε μεταλλική πινακίδα και δυστυχώς δεν απάντησε...

Ξέρετε κάποιον όπου να ναι στην Ελλάδα που να μου πει τιμές και να τα εκτυπώσει και να μου τα στείλει με αντικαταβολή, γιατί δυστυχώς είμαι μακριά από πόλη.
ENVIRONMENTAL PHOTOGRAPHER | Canon EOS 1000D + EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 + EF 75-300mm f/4.0-5.6 + EF 500mm f/8.0

Αποσυνδεδεμένος kailor

• Active Member
  • *
    • taklischris.info
Κατάφερα και βρήκα κάποιον και φθηνό. Με 20 ευρώ την πινακίδα, και εάν φτιάξω καμιά 10αριά θα πάει 15ευρώ το κομμάτι μου είπε...

Μόλις μαζέψω λίγα λεφτά γιατί είμαι ταπί αυτή την στιγμή θα τα δώσω για εκτύπωση σε μεταλλική πινακίδα και θα βάλω και φωτογραφίες από το αποτέλεσμα!
ENVIRONMENTAL PHOTOGRAPHER | Canon EOS 1000D + EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 + EF 75-300mm f/4.0-5.6 + EF 500mm f/8.0

Αποσυνδεδεμένος vasmakk

• Senior Member
  • *
  • Τόπος: Αγρίνιο
Ένα μεγάλο μπράβο Χρήστο!  :ok:
Βέβαια θα πρέπει να περιμένεις και την κατάλληλη εποχή να τις τοποθετήσεις!
Δεν υπάρχει "καλό" ή "κακό" ζώο. Ο άνθρωπος αποτελεί τη μόνη εξαίρεση!

Αποσυνδεδεμένος Herpetofauna.gr

• Administrator
    • Herpetofauna of Greece
ας τοποθετηθούν οποιαδήποτε εποχή αρκεί να μπουν σε σημείο που πράγματι υπάρχει αρκετή κίνηση από ζώα. Ούτως ή άλλως μπαινει για να μείνει.

Αποσυνδεδεμένος kailor

• Active Member
  • *
    • taklischris.info
ας τοποθετηθούν οποιαδήποτε εποχή αρκεί να μπουν σε σημείο που πράγματι υπάρχει αρκετή κίνηση από ζώα. Ούτως ή άλλως μπαινει για να μείνει.

Υπολογίζω να τις βάλω τώρα γύρω στον Νοέμβριο-Δεκέμβριο, μπορεί να πάει και Γενάρης, αλλά οπωσδήποτε πριν Φεβρουάριο. Έτσι από άνοιξη που θα ξαναρχίσει η περιοχή να έχει κίνηση να φαίνεται.

Θα μπουν σε σημεία που υπάρχει αρκετή κίνηση. π.χ. 1 σημείο που έχει ρυάκι δίπλα περνάνε φίδια,βάτραχοι και σαύρες. Εκεί βρίσκονται και καθημερινά φίδια σκοτωμένα ή βάτραχοι, σε άλλο σημείο περνούν πολλές αλεπούδες, σε άλλο σημείο έχουν ασβούς... Έχω βρει 5 σημεία που έχει αρκετή κίνηση ζώων και βρίσκονται συνήθως νεκρά. Οπότε υπολογίζω γύρω στις 10 πινακίδες για να καλύπτει και από τις 2 πλευρές του δρόμου.

Θα βάλω φωτογραφίες σίγουρα και θα καταγράψω και gps θέση της κάθε πινακίδας ώστε να υπάρχουν σαν αρχείο...

Τώρα πρέπει να δω τί μέγεθος θα τις βάλω! Να μην είναι τεράστιες αλλά ούτε και πολύ μικρές! Άμα έχετε να προτείνετε ένα μέγεθος πείτε το! Σκεφτόμουν 40 Χ 30 εκατοστά. Τι λέτε είναι καλό???

@edited:

εάν και βλέπω ότι η εικόνα έχει σχεδιαστεί για 40εκατοστά Χ 25 εκατοστά. οπότε μάλλον σε τέτοιο μέγεθος θα την κάνω!

Αποσυνδεδεμένος Herpetofauna.gr

• Administrator
    • Herpetofauna of Greece
Ναι η εικόνα έχει έτοιμες διαστάσεις  ;)