Αποστολέας Θέμα: ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ !!!  (Αναγνώστηκε 10216 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Giorgos

• Active Member
  • *
ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ !!!
« στις: 31-08-15, 22:57:48 »
Καλησπερα. Αισθανομαι την αναγκη να εκφρασω ενα θερμο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στο site για τις γνωσεις που μου εχει προσφερει. Αποφασιζοντας πριν τρια χρονια να ζησω στην επαρχια (Φωκιδα)αρχισα να εχω την επιθυμια να αναγνωριζω τα φιδια που εβλεπα περιστασιακα και που για μενα οπως και για τους περισσοτερους ανθρωπους της πολης ηταν κατι το επικινδυνο και αποκρουστικο.Σημερα βλεπω με εντελως διαφορετικο ματι τα φιδια,μου ειναι κατι μπορω να πω οικειο και τα αναγνωριζω σε πολυ καλο βαθμο.Θα ηθελα να πω σε ολους τους φιλους και φιλες ,οτι με λιγη μελετη θα μπορουν ανετα να ξεχωριζουν τις οχιες απο τα αλλα φιδια ,ωστε να μην φοβουνται αδικα οταν βλεπουν καποιο απο αυτα τα συμπαθη ,χρησιμα και παρεξηγημενα ζωα. Ηλια Στραχινη Ευχαριστω θερμα.Θα τα λεμε.

Αποσυνδεδεμένος Herpetofauna.gr

• Administrator
    • Herpetofauna of Greece
Απ: ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ !!!
« Απάντηση #1 στις: 01-09-15, 11:07:16 »
Καλημέρα Γιώργο,
χαίρομαι πολύ που η σελίδα σε βοήθησε όχι μόνο σε επίπεδο γνώσης αλλά και ψυχολογίας όσον αφορά το φόβο προς τα ζώα αυτά. Αυτός ήταν ο σκοπός δημιουργίας της, να βοηθήσει ανθρώπους και ζώα συγχρόνως και χαίρομαι όταν βλέπω ότι πιάνει τόπο. Να είσαι καλά!  :)

Αποσυνδεδεμένος great

• Active Member
  • *
« Απάντηση #2 στις: 01-01-16, 19:43:44 »
πραγματικα !!! η βοήθεια μεσα απο αυτο το υπέροχο σαιτ ειναι πολυ μεγάλη !!! βοηθαει πολυ να γνωρισουμε τα ερπετα που ζουν στην ελληνικη γη !  :ok:
Oι άνθρωποι είμαστε ηθικά πρωτόγονοι, και το χειρότερο ? δεν μαθαίνουμε ουτε από τα ζώα.

• Administrator
    • Herpetofauna of Greece
« Απάντηση #3 στις: 02-01-16, 14:47:24 »
 :ok: :ok: :ok:

Αποσυνδεδεμένος amilo

• Regular Member
  • *
  • Φύλο: Άντρας
« Απάντηση #4 στις: 31-05-16, 11:32:30 »
Να ευχαριστησω και εγω των κυριο Ηλια Στραχινη για την πολυτιμη βοηθεια που προσφερει μεσα απο την σελιδα του για αυτα τα πλασματα.

Και εγω εφυγα απο την μεγαλουπολη και εγκαταστηθηκα στην επαρχια, η πρωτη επαφη με τα φιδια ηταν μια αποδη σαυρα που δεν ηξερα οτι λεγεται αποδη σαυρα, μετα απο ψαξιμο στο νετ βρηκα την σελιδα του και εμαθα πολλα.  :ok:

• Administrator
    • Herpetofauna of Greece
« Απάντηση #5 στις: 31-05-16, 13:38:41 »
Χαίρομαι πολύ που η σελίδα βοηθάει!  :ok: :D