Αποστολέας Θέμα: Υπάρχει κάποια ομάδα εθελοντών στην περιοχή μου για διασώσεις ερπετών;  (Αναγνώστηκε 6033 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Berserker

• Member
  • *
Χαίρετε, ζω στην Κέρκυρα, δεν έχει βρει κάποιο φίδι αλλά θα ήθελα να γνωρίζω, για κάθε ενδεχόμενο, πού θα μπορούσα να απευθυνθώ αν χρειαστώ απομάκρυνση φιδιού από κάποιο χώρο. Εκτός της αστυνομίας και της πυροσβεστικής, υπάρχει κάποιος σύλλογος, κάποια ομάδα, κάποιος ιδιώτης, που μπορείτε να μου συστήσετε; Ευχαριστώ.

Αποσυνδεδεμένος Herpetofauna.gr

• Administrator
    • Herpetofauna of Greece
Καλησπέρα
Σε ποια περιοχή της Κέρκυρας είστε;

• Member
  • *
Μέση Κέρκυρα, 9 χλμ. από την πόλη. Δεν είναι και τεράστιο το νησί, θέλετε να πείτε πως υπάρχει πάνω από ένας φορέας που ασχολείται με την διάσωση ερπετών στο νησί; Μακάρι. :)

• Administrator
    • Herpetofauna of Greece
όχι δεν υπάρχει φορέας, υπάρχουν δύο άνθρωποι μόνο οι οποίοι αν έχουν χρόνο και είναι κοντά μπορεί να έρθουν εθελοντικά αν το απομακρύνουν. Θα τους ρωτήσω και θα ενημερώσω

• Member
  • *
Δεν ξέρω αν είναι σωστό να τους ενοχλήσουμε χωρίς να υπάρχει θέμα, απλά φαντάστηκα αν υπήρχε κάποια οργάνωση καλό θα ήταν να έχω το τηλέφωνό τους αποθηκευμένο στο κινητό μου για μια ώρα ανάγκης, καταλαβαίνετε. Αν π.χ. είσαι σε κάποια αγροτική περιοχή και χρειαστεί βοήθεια και δεν μπορείς να μπεις στο ίντερνετ να έρθεις εδώ να ρωτήσεις κλπ. κλπ... Εσείς κρίνετε αν χρειάζεται να δώσετε στοιχεία των 2 αυτών εθελοντών «για ώρα ανάγκης».

• Administrator
    • Herpetofauna of Greece
Δεν υπάρχει οργάνωση τέτοια δυστυχώς. Έμαθα ότι για κεντρική Κέρκυρα υπάρχουν δύο εθελοντές που τους βρίσκετε καλώντας την πυροσβεστική. Μάλιστα ο ένας είναι και πυροσβέστης.

• Member
  • *
Ωραία, το 199 αρκεί δηλαδή, ευχαριστώ. :)