Ακομα κατι που θα ηθελα να πω ως παραπονο μου ειναι οτι σε διαφορες φωτογραφιες ερπετων ειδα οτι ειναι παρμενες απο ξενους (μαλλον γερμανους) φωτογραφους , αυτο δεν μου αρεσει θελω φωτογραφιες απο ελληνες φωτογράφους υπογεγραμενες (ξερετε κλασικα κατω γωνιες ή και στο κεντρο να αχνωφενεται ετσι ωστε να αποφευχθη τυχον καταπατηση πνευματικων δικαιωματων και προτρεπω να γινει ειδηκα αυτο στο κεντρο) για τα ελληνικα ερπετα!
νομίζω έχει φωτογραφίες από φωτογράφους όλων των εθνικοτήτων εκτός της γερμανικής
Αν δεν ήταν αυτοί όλοι οι ξένοι (οι περισσότεροι είναι και φίλοι μου) και οι φωτογραφίες τους αυτή την στιγμή η ιστοσελίδα μάλλον δεν θα υπήρχε ή τουλάχιστον θα ήταν τραγικά ελλιπής. Έπειτα η παρουσία όλων αυτών έστω και φωτογραφικά πιστεύω πως ανεβάζει το κύρος της ιστοσελίδας, αφού κάποιοι από αυτούς είναι πολύ σημαντικά πρόσωπα για την ερπετολογική κοινότητα και την προστασία της ερπετοπανίδας και εκτός από τις φωτογραφίες τους με βοηθούν πολλές φορές σε επιστημονικά θέματα με τις έρευνες και την εμπειρία τους. Οπότε δυστυχώς δεν μπορώ να διώξω το παράπονό σου
Δυστυχώς δεν υπάρχουν και πολλοί φωτογράφοι άγριας φύσης στην Ελλάδα που να ασχολούνται με τα ερπετά. Συνυπολογίζοντας κι αυτούς που ασχολούνται έστω και περιστασιακά είμαστε μετρημένοι στα δάχτυλα.