Αποστολέας Θέμα: ΠΡΟΣΟΧΗ - Πριν δημοσιεύσετε! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ  (Αναγνώστηκε 12745 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Herpetofauna.gr

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 2.992
    • Herpetofauna of Greece
Η ιστοσελίδα μας έχει θέμα την άγρια ελληνική ερπετοπανίδα - δηλαδή ερπετά και αμφίβια της Ελλάδας στο φυσικό τους περιβάλλον - και ΔΕΝ ασχολείται με ζώα σε αιχμαλωσία, εξωτικά ή μη, και οδηγίες φροντίδας τους.

Το φόρουμ έχει δημιουργηθεί για να τίθενται οι απορίες όσων δεν μπόρεσαν να τους καλύψουν τα κείμενα της  κεντρικής ιστοσελίδας (Άρθρα και σελίδες περιγραφής των ειδών). Διαβάστε πρώτα τα κείμενα της κεντρικής ιστοσελίδας και αν ακόμα έχετε απορίες ανοίξτε ένα θέμα στο φόρουμ. Μπορείτε να ρίξετε μια γρήγορα ματιά στην ανάλογη ενότητα για προηγούμενα θέματα που ίσως καλύπτουν την απορία σας.

Περιμένετε πάντα την απάντηση του διαχειριστή (με το ψευδώνυμο Herpetofauna.gr). Ο διαχειριστής και η συντονιστική ομάδα δεν φέρουν καμία ευθύνη για οποιαδήποτε λανθασμένη απάντηση κάποιου μέλους του φόρουμ και για τις όποιες συνέπειες μπορεί να έχει μια τέτοια απάντηση. Ο διαχειριστής και η συντονιστική ομάδα φέρουν ευθύνη μόνο για τις δικές τους απαντήσεις και δημοσιεύσεις.

Θυμηθείτε να μην αναφέρετε συγκεκριμένες τοποθεσίες όπου βρέθηκαν τα ζώα για τα οποία ρωτάτε (4ος κανονισμός των Όρων Χρήσης). Η αναφορά του νομού (ή νησιού) είναι αρκετή.

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ