Στην Κορινθία οπου μενω,το τιακούει κανεις

καποια φορα που πηγαινα με το ποδηλατο μου σεναν δρόμο της εξοχης, βρισκω σκοτωμενη μια δενδρογαλίτσα ,ηταν μεγάλη και κατεβηκα να την δω,καθώς ειμουν κατω και την κοιτουσα ,περνα για τζοκιν ενας γνωστός δικηγόρος της περιοχής.Ε! τι κάνεις εκει! φυγε απο κει ειναι οχια και θα σε δαγκώσει!μου ανέβηκε το αιμα στο κεφάλι,και προσπαθώντας να κρατησω την φωνη μου ευγενική ,του εξηγησα περι τινος προκειτο,οχι,ναλεει αυτός,δεν ξερεις τι σου γίνεται μου απαντά.Εφυγε σίγουρος για την διαγνωσή του,και χαμηλόφωνα εγώ "κατέβασα ενα γυψινο"

λεγοντας να κοιτάξει τα δικαστηρια του!! εξηγώ μια ζωη,εξηγώ,εξηγώ και τιποτα δεν ακουουν!ο συγκεκριμένος αγροτικός δρόμος ολο νεκρα ζωα ειναι καθε φορά που περνω,μ'αυτές τις χονδρες τους ρόδες,τα ερπετα τα εχουν κατακρεουργήσει!.διαβασα ενα αρθράκι σήμερα,που ελεγε οτι εξαφανίζονται τα ερπετα ,μελαγχολησα γιατί δεν βλέπω να κινείται τιποτα στην εξοχη,οπως παλιά.και οχι στην εξοχη,αλλά και στον κήπο μου,ολο και κατι κινιοταν,εαν βλέπω καμιά πελοπον.σαυρούλα και καμια viridis μια δυο φορες τον μηνα ,και πάλι ζήτημα ειναι.Τα διώξαμε,τα κατακρεουργήσαμε,ισως υπάρχει ασθένεια τι να πω! δεστε στην σελίδα gougla .gr στην ενότητα περιβάλλον.εκει ειναι το αρθρακι.