Αποστολέας Θέμα: Καλώς σας βρήκα  (Αναγνώστηκε 4787 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος A.K.t.f

• Member
  • *
  • Φύλο: Άντρας
Καλώς σας βρήκα
« στις: 10-08-10, 14:35:32 »
Γεια σας είμαι από Κύπρο και είμαι κάτοχος 3 φιδιών αμερικάνικης καταγωγής ένα black Mexican king snake ένα normal king snake και ενός milk snake τα φίδια μου είναι 1ος έτους το καθένα,  είχα 2 terrariums και ένα fauna box  και έτσι βόλευα και τα 3 μιας και έχουν κανιβαλιστικες συνήθειες οι ράτσες αυτές και δεν μπορούν να έχουν κοινοβιακή ζωή εκτός από την περίοδο του ζευγαρώματος που εκεί ανέχονται το ένα το άλλο από ένστικτο για διαιώνιση του είδους και πάλι το χρονικό περιθώριο που μπορείς να τα αφήσεις μαζί είναι μικρό από 1-2 μέρες. Λοιπόν το πρόβλημα που με απασχολεί τις τελευταίες μέρες είναι η δημιουργία ενός ξύλινου terrarium δηλαδή έχω φτιάξει ένα ξύλινο κουτί το οποίο στο μπροστινό του μέρος έβαλα τζάμια που δημιουργούν ένα συρτό πορτάκι είναι μία αρκετά όμορφη κατασκευή όμως δεν είμαι απόλυτα σίγουρος για την βιωσιμότητα του φιδιού που μετακόμισα μέσα σε αυτήν πληρεί όλες τις προϋποθέσεις  για την παραμονή του φιδιού αλλά δεν είμαι σίγουρος για τα υλικά πρώτη φορά δοκιμάζω κάτι τέτοιο αν και είμαι κάτοχος φιδιών εδώ και 5 χρόνια είχα άλλα 2 ποιο πριν 2 ετών το καθένα τα οποία κλάπηκαν όταν ήμουνα στην Αθήνα για σπουδές ήταν έτοιμα για αναπαραγωγή και μου τα κλέψανε >:(. Έμπαση περίπτωσης περιμένω την γνώμη σας για το ξύλινο terrarium
ερπετοφιλος  εδώ και χρόνια

Αποσυνδεδεμένος Herpetofauna.gr

• Administrator
    • Herpetofauna of Greece
Απ: Καλώς σας βρήκα
« Απάντηση #1 στις: 10-08-10, 15:16:32 »
Γεια σου A.K.t.f, καλώς ήρθες στο φόρουμ.
Δυστυχώς δεν μπορείς να πάρεις συμβουλές και care sheets για αιχμάλωτα ζώα σε αυτό το φόρουμ, μιας και εδώ ασχολούμαστε μόνο με τα άγρια ζώα της ερπετοπανίδας και με θέματα που αφορούν την ενημέρωση για αυτά και την προστασία τους.

Σου στέλνω ένα προσωπικό μήνυμα με παραπομπές σε άλλα σχετικά με το αντικείμενό σου φόρουμ, μήπως και βοηθηθείς, αν και προσωπικά, χωρίς να καταδικάζω τους ιδιοκτήτες νόμιμα αποκτημένων ερπετών και άλλων ζώων γενικώς, είμαι αντίθετος με την χρήση των ερπετών σαν κατοικίδια, εδώ και αρκετά χρόνια.