Αποστολέας Θέμα: Πως επισυνάπτω φωτογραφίες;  (Αναγνώστηκε 15771 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Herpetofauna.gr

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 2.992
    • Herpetofauna of Greece
Πως επισυνάπτω φωτογραφίες;
« στις: 12-07-09, 18:32:21 »
Υπάρχουν 2 τρόποι με τους οποίους μπορεί κάποιος να "ανεβάσει" φωτογραφίες σε ένα θέμα του φόρουμ. Ο πρώτος είναι με επισύναψη αρχείου απευθείας από τον υπολογιστή στο μήνυμα και ο δεύτερος είναι με επισύναψη των φωτογραφιών σε κάποιο ελεύθερο ηλεκτρονικό άλμπουμ και επικολλώντας τον κώδικα που δίνεται από το άλμπουμ στο κείμενο του μηνύματος.Επισύναψη αρχείου (στον server του herpetofauna.gr)

Σε ένα νέο θέμα ή σε μία απάντηση θέματος, κάτω από το πεδίο κειμένου υπάρχουν πρόσθετες επιλογές. Για να επισυνάψετε μία φωτογραφία πατήστε το κουμπί που βρίσκεται δίπλα από το πεδίο με τίτλο "Επισύναψη αρχείου:" και διαλέξτε την φωτογραφία που θέλετε από τον υπολογιστή σας. Στην συνέχεια, αφού έχετε τελειώσει και με το κείμενο, πατήστε "Αποστολή". Το κείμενό σας έχει αποσταλεί μαζί με την συνημμένη φωτογραφία.

Αν θέλετε να επισυνάψετε περισσότερες από μία φωτογραφίες, κάντε κλικ στην επιλογή "περισσότερα συνημμένα" που βρίσκεται δεξιά από το κουμπί επισύναψης αρχείου και ακολουθήστε την ίδια διαδικασία για τις υπόλοιπες φωτογραφίες.

Το επιθυμητό πλάτος ή ύψος εικόνων είναι 800 pixels.

*Εκτός από φωτογραφίες μπορείτε να επισυνάψετε και άλλου τύπου αρχεία ακολουθώντας την ίδια ακριβώς διαδικασία. Οι τύποι των αποδεκτών αρχείων αναφέρονται κάτω από το πεδίο επισύναψης.Ανάρτηση φωτογραφιών που βρίσκονται σε εξωτερικό ηλ/κό άλμπουμ

Σε κάποιο ελεύθερο (δωρεάν) ηλεκτρονικό άλμπουμ του διαδικτύου, όπως είναι τα "Photobucket.com", "ImageShack" και άλλα παρόμοια, αφού κάνετε έναν λογαριασμό (account), μπορείτε να "ανεβάσετε" τις φωτογραφίες σας. Στην συνέχεια αντιγράφετε τον κώδικα που δίνεται για κάθε φωτογραφία και απλά τον επικολλάτε στο κείμενο του μηνύματός σας.

Υπάρχουν αρκετές επιλογές προβολής της φωτογραφίας σας με αυτόν τον τρόπο, όπως με μικρογραφία (IMG Thumb) ή με την φωτογραφία στο πραγματικό της μέγεθος (IMG Code) ή ακόμα και με σύνδεσμο (link) που πατώντας τον οδηγείται κανείς στην προβολή της φωτογραφίας (Direct Link). Ο κώδικας για την κάθε επιλογή βρίσκεται δίπλα στην κάθε φωτογραφία σε μορφή κειμένου και εσείς απλά τον αντιγράφετε και τον επικολλάτε στο κείμενο.