Αποστολέας Θέμα: βρήκα μια χελώνα την οποια...  (Αναγνώστηκε 6608 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος vasiliss1995

• Member
  • *
  • Τόπος: megara
  • Φύλο: Άντρας
βρήκα μια χελώνα την οποια...
« στις: 15-10-10, 19:21:34 »
γεια σας είμαι νέο μέλος και θέλω να σας πω ότι βρήκα μια χελώνα ξηράς λίγο πιο κάτω από το σπίτι μου την οποια έτρωγε από μια σακούλα απορριμμάτων και την σακούλα και κάτι τηγανητές πατάτας τις οποιες είχαν πετάξει, την χελώνα την μάζεψα για λίγο και θέλω να ρωτήσω αν πάθη κάτι γιατί είναι κρίμα, πάλι καλά δεν έφαγε και πολύ ευχαριστώ. ;D :D
VASILIS VASILIS VASILIS

Αποσυνδεδεμένος Herpetofauna.gr

• Administrator
    • Herpetofauna of Greece
Απ: βρήκα μια χελώνα την οποια...
« Απάντηση #1 στις: 15-10-10, 19:29:25 »
Γεια σου Βασίλη, καλώς ήρθες στο φόρουμ.
Αυτό με την σακούλα είναι ανησυχητικό. Ενδέχεται η χελώνα να κινδυνέψει, ειδικά αν έχει φάει μεγάλη ποσότητα πλαστικού. Αν μένεις στην Αθήνα θα σου έλεγα να επικοινωνήσεις με τον σύλλογο ΑΝΙΜΑ, ενώ αν μένεις Θεσσαλονίκη καλύτερα να πας την χελώνα στην κλινική μικρών ζώων και να αναζητήσεις την κ. Νατάσα Κομνηνού, ειδική κτηνίατρο στα εξωτικά και άγρια ζώα. Μένεις σε αυτές τις πόλεις ή βρίσκεσαι κάπου αλλού?

Αποσυνδεδεμένος vasiliss1995

• Member
  • *
  • Τόπος: megara
  • Φύλο: Άντρας
« Απάντηση #2 στις: 15-10-10, 21:18:45 »
δεν μένω ούτε αθηνα ούτε θεσσαλονίκη μέγαρα μένω αλλα ευτυχώς η χελώνα έχει φάει ένα μικρό κομμάτι από την σακούλα απότι είδα.
VASILIS VASILIS VASILIS

Αποσυνδεδεμένος Herpetofauna.gr

• Administrator
    • Herpetofauna of Greece
« Απάντηση #3 στις: 15-10-10, 22:16:04 »
ο σύλλογος ΑΝΙΜΑ είναι σχετικά κοντά, είναι στην Καλλιθέα. Κάνε μία επικοινωνία μαζί τους, εδώ θα βρεις τα τηλέφωνα. Εξήγησέ τους τι ακριβώς έγινε και θα σου πουν αυτοί τι να κάνεις. Αν δεν μπορείς να τους την πας ίσως έρθει κάποιος από αυτούς να την πάρει. Πιθανόν αν ήταν μικρό το κομμάτι να μην πάθει τίποτα αλλά δεν μπορούμε να ξέρουμε, οπότε μίλα μαζί τους αύριο και αν δεν βρεθεί λύση θα σου δώσω εγώ οδηγίες.

Σου στέλνω και ένα προσωπικό μήνυμα, θα το δεις εδώ  :)