Αποστολέας Θέμα: ΈΛΕΟΣ!!!  (Αναγνώστηκε 5389 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος vasiliss1995

• Member
  • *
  • Τόπος: megara
  • Φύλο: Άντρας
ΈΛΕΟΣ!!!
« στις: 24-10-10, 19:30:35 »
δεν καταλαβαίνω πως υπάρχουν άνθρωποι τόσο εχθρική προς τα ερπετά που νομίζουν ότι είναι "κακά" και επιτίθονται γιατί έτσι τους αρέσει έλεος...
VASILIS VASILIS VASILIS

Αποσυνδεδεμένος Herpetofauna.gr

• Administrator
    • Herpetofauna of Greece
Απ: ΈΛΕΟΣ!!!
« Απάντηση #1 στις: 24-10-10, 19:41:46 »
Γεια σου vasiliss1995
Αναφέρεσαι σε κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό ή σε κάποιο θέμα από το φόρουμ?

Αποσυνδεδεμένος vasiliss1995

• Member
  • *
  • Τόπος: megara
  • Φύλο: Άντρας
« Απάντηση #2 στις: 24-10-10, 20:37:45 »
αναφέρομαι σε συγκεκριμένο περιστατικό και όχι από το forum είναι ένας γείτονας μου που ότι είδος μπει σπίτι του το σκοτώνει σαμιαμίδια,λιακονια, όλα νομίζει λέει ότι του τρώνε τα φυτά αλλα είναι και λίγο κουτός τέλος πάντων αλλα εκτος αυτού και όλοι οι συγγενείς μου νομίζουν ότι είναι κάτι άλλο από κανονικά ζώα όπως όλα τα αλλα ομως  εγώ δεν τους αφήνω να πειράξουν κανένα τα περνώ και τα βγάζω έξω... ;D
VASILIS VASILIS VASILIS

Αποσυνδεδεμένος Herpetofauna.gr

• Administrator
    • Herpetofauna of Greece
« Απάντηση #3 στις: 24-10-10, 20:46:23 »
Δυστυχώς αυτή είναι η συνολική εικόνα στην Ελλάδα γι'αυτό και δημιουργήθηκε αυτό το site. Αργότερα θα προβούμε και σε πιο δυναμικές κινήσεις βέβαια, γιατί ένα site δεν αρκεί.

Είναι στο χέρι σου να ενημερώσεις τους συγγενείς και τους γνωστούς σου, αφού πρώτα ενημερωθείς καλά εσύ, ώστε να μπορείς να αναχαιτίσεις κάθε μύθο ή αρνητικά "επιχειρήματα" κατά των ζώων αυτών. Αν δεν ασχολούνται με το ίντερνετ, κάτι που μπορείς να κάνεις είναι να εκτυπώσεις τα άρθρα του herpetofauna.gr και να τους τα δώσεις να τα διαβάσουν.  ;)