Αποστολέας Θέμα: "Φιδόσπιτο"... σε τιμή ευκαιρίας!  (Αναγνώστηκε 1997 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Herpetofauna.gr

  • Administrator
  • *****
  • Μηνύματα: 2.964
    • Herpetofauna of Greece
Μία οικογένεια από το Αϊντάχο των Η.Π.Α. αντιμετωπίζει εδώ και μερικά χρόνια ένα "μικρό" πρόβλημα. Χιλιάδες φίδια έχουν αποικίσει το 5 δωματίων σπίτι τους. Η οικογένεια παρά τις προσπάθειες που κατέβαλε δεν μπόρεσε να συνηθίσει να ζει με αυτά και έτσι προσπαθεί να πουλήσει το σπίτι 66.000 δολάρια χαμηλότερα από την αντικειμενική αξία του.

Τα φίδια ανήκουν στο είδος Thamnophis marcianus, κοινώς στην Αμερική ως "Garter snakes", είναι μη δηλητηριώδη και εντελώς ακίνδυνα για τον άνθρωπο. Η ιστορία της οικογένειας αυτής είναι ευρέως γνωστή στις Η.Π.Α. εδώ και αρκετά χρόνια και έχει παρουσιαστεί σε πολλές τηλεοπτικές εκπομπές, ακόμα και στο Animal Planet. Ερπετολόγοι εκτιμούν ότι το σπίτι χτίστηκε σε τοποθεσία διαχείμασης του είδους, γι'αυτό και τα φίδια αρνούνται να εγκαταλείψουν την περιοχή, παρά κρύβονται, διαχειμάζουν και αναπαράγονται στο υπόγειο, στους τοίχους και την οροφή του σπιτιού!

Η οικογένεια απομακρύνει καθημερινά όσο περισσότερα φίδια μπορεί και ελπίζει πως σύντομα κάποιος ερπετόφιλος θα βρεθεί να ενδιαφερθεί για το σπίτι!

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=Hs2g22APCQg" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=Hs2g22APCQg</a>


για το herpetofauna.gr