Αποστολέας Θέμα: Panther chameleon.Λιγη βοηθεια? :D  (Αναγνώστηκε 7702 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Maniatis

• Member
  • *
Panther chameleon.Λιγη βοηθεια? :D
« στις: 18-09-09, 16:37:18 »
Καλησπερα παιδια.ειμαι καινουριος στην παρεα οχι μονο του Site αλλα και του κοσμου των ερπετων.Θα ηθελα πολυ να αγορασω ενα panther chameleon(Furcifer pardalis) αλλα πριν το κανω αυτο θελω να μαθω οτι χρειαζεται.Μερες τωρα διαβαζω πληροφοριες περι του θεματος.Κυριως ξενα μιας και η Ελλαδα ειναι λιγο πισω απ'οτι καταλαβα στον αριθμο θαυμαστων των ερπετων και δεν μπορουσα να βρω 100% αυτα που ηθελα.Ελπιζω να με βοηθησετε με τις ερωτησεις μου.Κατ'αρχας μπορω να βρω ολα τα εξαρτηματα π μ χρειαζονται απο ενα πετ σοπ?Επισης,τι ακριβως χρειαζεται για ενα πληρες "σπιτακι" για τον χαμαιλεοντα?εχω βρει γενικα αλλα θελω την γνωμη σας.Αν μπορειτε με λεπτομερεια(τα εχω βρει στα Αγγλικα και προτιμω να δω τι παιζει ακριβως εδω,Ελλαδα).πανω στιν ιδια ερωτηση θελω να μαθω αν μεχρι να γινει 8-9 μηνων ο χαμ. θα πρεπει να ειναι σε μικροτερο χωρο και μετα το μεταφερεις σε μεγαλυτερο.Επειδη ετσι διαβασα.Τελος,πιστευετε πωσ θα μπορεσω να βρω ενα panther chameleon σε πετ σοπ?και σε καλι κατασταση και το ειδος του πανθερ π θελω?Αν οχι προτεινετε.Αμα ξερετε εναν καλο breeder πειτε μ παρακαλω

Ευχαριστω  O0

Αποσυνδεδεμένος Herpetofauna.gr

• Administrator
    • Herpetofauna of Greece
Απ: Panther chameleon.Λιγη βοηθεια? :D
« Απάντηση #1 στις: 18-09-09, 17:00:15 »
Καλησπέρα Maniatis και καλώς ήρθες.
Στο φόρουμ αυτό δεν ασχολούμαστε με κατοικίδια ζώα και με οδηγίες φροντίδας αυτών. Στους Όρους Χρήσης του φόρουμ herpetofauna.gr ο 3ος όρος αναφέρει πως δεν επιτρέπονται δημοσιεύσεις  με οδηγίες φροντίδας και διατροφής ζώων. Στο φόρουμ αυτό ασχολούμαστε μόνο με άγρια ζώα της ελληνικής ερπετοπανίδας και σκοπός του είναι να λύνει απορίες σε θέματα που την αφορούν.
Έλεγξε τα προσωπικά σου μηνύματα, σου έχω στείλει ένα μήνυμα  ;)